Naši proizvodi se testiraju svake godine u njemačkimm Institutima i posjeduju certifikat kvaliteta koji zadovoljava RAL i ISO standarde.

PVC stolarija koju proizvodi "SAP" d.o.o. je od najkvalitetnijih repromaterijala od renomiranih svjetskih proizvođača, kako profila tako i okova i termoizolacionog stakla.

Proizvodni program čine:

  • prozori
  • balkonska vrata
  • ulazna vrata (više od 450 različitih tipova)
  • klizna vrata
  • sekciona garažna vrata (kućna i industrijska)
  • roletne od aluminijuma (sa mehaničkim i elektro-podizačima)
  • insekt mreže (rolo i fiksne)
  • prozorske klupice i okapnice
  • staklo

Od maja 2005. godine naše prozore proizvodimo od profila proizvođača, njemačke firme Trocal GmbH od vrhunskog PVC profila. Profil može biti šestokomorni sa tri stakla i tri dihtunga i petokomorni sa dva dihtunga I dva stakla kao takav izvanredno se pokazao kao toplotni i zvučni izolator. Odlučili smo se na osnovu detaljne analize tržišta da se vodimo sloganom : "Kvalitet je ipak najjeftiniji ! ". Što se i na kraju sami kupci uvjere. Sa novim profilom otvaramo novu stranicu i postavljamo nove standarde na tržištu. Osnovna boja profila je bijela, ali se po želji kupca profil može biti u dekoru drveta ili nekoj drugoj bolji cca. 50 različitih dekora. U okviru našeg proizvodnog kompleksa imamo i sopstvenu liniju za proizvodnju termoizolacionog stakla, bušenja, brušenja, pjeskarenja te svih ostalih vidova staklarskih radova.

Okov koji se ugrađuje u naše proizvode je renomiranog proizvođača SIEGENIA serija TITAN. Otvaranje naših prozora i vrata je standardno obrtno+kip, ali takođe radimo i razne vrste kliznih vrata.

Naš proizvodni pogon je površine preko 950m2 u kome radi 17 visoko kvalitetnih i kvalifikovanih radnika na najsavremenijim mašinama. Dnevno iz naših pogona može da izađe između 20 i 35 prozora i vrata svih dimenzija i oblika. Proizvodni proces zaokružuju i odjeljenje za mjerenje prozora i vrata na terenu, pakovanje, transport i montažu. Naše prostorije se opremljene najnovijom računarskom opremom koja je povezana i visoko kvalitetnu i efikasnu informatičku mrežu. Software koji koristimo je licenciran. Proizvodni kapaciteti našeg pogona mogu zadovoljiti sve od individualnih stambenih objekata, poslovnih prostora, tržnih centara pa do velikih stambenih objekata. Ekipe za montažu su primjer profesionalnog i timskog rada.

Naše preduzeće djeluje u pravcu širenja poslovne aktivnosti te smo u zadnjih 6. mjeseci investirali u zemljište oko 8000 m2 i tu ćemo graditi poslovnu halu od 3000 m2 koja je već u pripremi.

"SAP" d.o.o. je preduzeće koje redovno prati sva događanja na svjetskom tržištu repromaterijala i mašina za proizvodnju PVC i ALU stolarije. Kako se mijenjaju i usavršavaju tehnologije tako ih mi prihvatamo i primjenjujemo, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta i usluge koju pružamo našim klijentima. Kvalitet naših proizvoda je evropskog i svjetskog nivoa.

Stolarija SAP by nolimit